skip to Main Content

L’Inspira’t X Digitalitzar-te és una trobada que t’ajudarà a mantenir-te al corrent de la Transformació Digital, amb la col·laboració d’experts referents en intel·ligència artificial i creativitat.

La jornada t’oferirà una perspectiva i estratègies per accelerar la digitalització dels negocis empresarials, fent servir les tecnologies com a base, i especialment basant-se en les experiències d’èxit més rellevants per al teixit empresarial.

Sens dubte, l’IXD és una oportunitat inspiradora per connectar, compartir i aprendre de professionals de renom, estimulant la ment, fomentant l’intercanvi d’idees i coneixements, i observant les últimes tendències en el món de la cultura digital. Tot això amb l’objectiu de fer que el teu negoci o projecte sigui més competitiu i productiu.

L’esdeveniment, impulsat conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, s’inclou dins del Pla d’Impuls de les Tecnologies Digitals.

En concret, durant aquesta jornada:

  • Facilitarem la connexió entre persones emprenedores, startups i empreses de Barcelona, oferint-los noves idees i punts de vista per millorar els seus negocis.
  • Promourem l’intercanvi de contactes i col·laboració entre tots els participants.
  • Buscarem establir aquest esdeveniment com una referència en l’ecosistema digital de Barcelona, oferint activitats de gran valor afegit.
  • Construirem una comunitat fidel que seguirà de prop els diferents esdeveniments que tindran lloc al llarg de l’any.
  • Reunirem destacats experts en tecnologia i cultura digital.
  • Augmentarem la notorietat com a esdeveniment innovador capaç d’atraure talent de prestigi, tant nacional com internacional.

BlockchainxODS

Enguany la jornada “Inspira’t x Digitalitzar-te” també serà l’escenari on es premiaran els equips guanyadors de la iniciativa BlockchainxODS.

BlockchainxODS és un projecte impulsat pel CBCat, de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, que promou la formació en tecnologia blockchain i la seva aplicació en projectes centrats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Universitaris de diferents disciplines formen equips per abordar reptes d’entitats o empreses del territori. Els darrers reptes han abordat l’ODS 14, relacionat amb la conservació dels oceans i la compra responsable de productes marins, i l’absorció de CO₂ a través de l’Economia Blava Sostenible, de la mà de les entitats Submon i la Càtedra d’Economia Blava Sostenible de la Universitat de Barcelona.

Back To Top